Een Amsterdams advocatenechtpaar besloot om van het centrum van Amsterdam naar Amsterdam-Zuid te verhuizen en schakelde hulp in bij het inrichten van het nieuwe pand. We kregen de opdracht om een indeel- en lichtplan te maken en te adviseren over vloer- en raambekleding. 

Na een grondige inventarisatie en vaststelling van de wensen en eisen van de eigenaren van dit kantoor, werden ontwerpplannen gemaakt en voorgelegd. Allereerst moest duidelijk worden hoe de indeling van het kantoor werd. Pas daarna kon worden vastgesteld waar licht nodig is en hoe het lichtplan eruit komt te zien. Bij de veelal klassiekere meubels pasten strakke moderne armaturen het mooist. Strak minimalistisch naast gedecoreerd en rijk zorgt voor een opvallend contrast. Daarnaast zorgden we uiteraard voor voldoende werklicht in combinatie met sfeer verlichting.

 

© 2019 Studio Havenaar en Laan | Overveen (bij Haarlem)

  • Black LinkedIn Icon
  • Black LinkedIn Icon

| 06 51276549 | 06 12954771 | ontwerp@studio-hl.nl