De entree van dit Alkmaarse advocatenkantoor was aan een update toe. Het moest een entree worden die niet alleen meer van deze tijd is, maar ook een sfeer zou uitstralen die past bij het bedrijf en een inrichting die de authentieke sfeer van het pand beter tot zijn recht zou laten komen. 

 

Laagdrempelig, solide en betrouwbaar bleken kernwoorden die bij dit moderne kantoor pasten. Daarom werd gekozen voor een lage, open balie met een solide houten constructie, maatwerk behang met de eerste artikelen van onze grondwet en een informele sfeer met een leestafel. De kleur donkerblauw, die staat voor betrouwbaarheid en intelligentie, paste perfect in dit concept. De IJslandse moswanden zorgen voor een goede akoestiek en hebben daarnaast een decoratief effect.  

 

© 2019 Studio Havenaar en Laan

  • Black LinkedIn Icon
  • Black LinkedIn Icon

| 06 51276549 | 06 12954771 | ontwerp@studio-hl.nl